1. Početna
  2. SUSTAVI ZA KOMPRIMIRANI ZRAK
  3. Vakuumska rješenja

Vakuumska rješenja

Učinkovita i dokazano pouzdana vakuumska tehnologija za vašu individualnu primjenu. Vakuumske pumpe su idealne za niz primjena u proizvodnji plastike, stakla, pakiranju mesa, sira ili voća, flaširanju, konzerviranja, drvnoj, papirnoj ili tiskarskoj industriji, kao i kod mnogih drugih industrijskih primjena.

Vakuum je kritičan medij koji se koristi u širokom rasponu primjena – a potreba za vakuumom i dalje raste. Već više od 20 godina razvijamo vrhunska vakuumska rješenja i imamo vodeće mjesto na tržištu po inovacijama u tehnologiji kompresije plina (vijčana, lemelarna ili spiralna). Naši stručnjaci za vakuum stalno poboljšavaju performanse naših proizvoda, ciljajući nova područja primjene i suočavajući se s novim izazovima.

Pouzdanost koja vam je potrebna

Kada je riječ o osiguravanju vakuuma za vaše ključne proizvodne procese, ne možete si priuštiti kompromis. Bez obzira na to je li vaše poduzeće u papirnoj, tiskarskoj ili pakirnoj industriji, odnosno da li koristi vakuum u obradi ili proizvodnji plastike, obradi drveta, konzerviranju ili je u sličnoj izazovnoj industriji, neophodno je ukloniti rizik. Poznati smo po našoj širokoj paleti visoko pouzdanih vakuumskih rješenja, posebno dizajniranih za primjene koje zahtijevaju dosljedno i učinkovito stvaranje vakuuma.

Visoka produktivnost i niski ukupni troškovi vlasništva

Mi smo vaš pouzdan partner. Naš široki portfelj proizvoda i stručnost u primjeni znače prava rješenja za vašu primjenu. Svaki uređaj može biti konfiguriran prema vašim specifičnim potrebama… donosi vam predvidljive performanse na koje se možete osloniti.

Osim naših svjetskih vodećih tehnologija komprimiranog zraka, dizajniramo i najbolja rješenja u klasi za potrebe industrijskog vakuuma. Uz to, nudimo učinkovita i pouzdana industrijska rješenja uključujući vakuumska rješenja i pouzdane vakuumske proizvode u suradnji s našim specijaliziranim brandovima kao što su Edwards vacuum, Stokes Vacuum te prilagođene proizvode za naftu i plin ili energetsku industriju, nekadašnje marke Hick Hargreaves.

Izbornik