O nama

Novotech d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvode kao što su kompresori i sustavi za obradu i tretiranje komprimiranog zraka, klipne i membranske pumpe, strojevi za pripremu površine, komore za bojanje i pjeskarenje te druge strojeve u području profesionalnih rješenja za rukovanje tekućinama. Kao dobavljač inovativnih i kvalitetnih sustava stvorili smo podršku klijentima u pronalaženju odgovarajućih rješenja za njihove zahtjeve.

Proizvodi koje isporučujemo se mogu koristiti kao zasebne komponente, ali mogu se i kombinirati prema vašim potrebama i zahtjevima kao planirana procesna rješenja.

Naš fokus je na rješenjima koja su pouzdana i energetski učinkovita, a uz iskustvo i stručnost naših zaposlenika imamo sve veći broj klijenata.
Kao generalni distributer Atlas Copco Kompresorske tehnike za područje Republike Hrvatske, nudimo Atlas Copco opremu, originalne rezervne dijelove i servisne aktivnosti s originalnim rezervnim dijelovima na tržištu Republike Hrvatske. Između ostalog nudimo stabilne industrijske kompresore, generatore dušika i kisika, opremu za obradu, filtraciju i sušenje komprimiranog zraka. Naša organizacija predana je tome da našim kupcima pružimo vrhunsku razinu prodajne i servisne usluge.

Trenutno u Hrvatskoj imamo 10 zaposlenika što nas čini malim, ali vrlo dinamičnim timom koji je ovdje da vas podrži u vašim poslovnim aktivnostima.

Cilj nam je pružiti našim kupcima prvoklasna rješenja za održivu produktivnost te ih podupirati kroz cijeli životni ciklus svakog proizvoda.
Ono što nas izdvaja kao tvrtku je naše uvjerenje da se mi jedino možemo istaknuti u onome što radimo ako omogućimo da najbolje dostupno znanje, iskustvo i vrhunska tehnologija zaista pomognu našim kupcima u njihovoj proizvodnji, razvoju i uspjehu. Visoko smo motivirani pružiti našim kupcima proizvode vrhunske kvalitete koji istovremeno omogućavaju visoku razinu učinkovitosti, smanjuju troškove proizvodnje te pomažu u očuvanju okoliša.

MISIJA

Postati vodeća tvrtka za prodaju i servisiranje vijčanih kompresora i opreme za obradu komprimiranog zraka, strojeva za mjerenje, raspršivanje, nadziranje, i nanošenje velikih raspona tekućina a koje koji se koriste u različitim industrijskim segmentima.

VIZIJA

Svjetske novitete proizvoda i usluga dovesti na naša tržišta, što postižemo stalnim praćenjem svjetskog tržišta, poboljšanjem usluga i korištenjem resursa koji su dostupni na učinkovit i ekonomičan način. Donosimo proizvode s nadprosječnom kvalitetom, a sve sa ciljem održavanja visoke razine zadovoljstva kupaca i razvoja najboljih rješenja za naše klijente.

Pročitajte opće uvjete poslovanja: https://www.novotech.hr/opci-uvjeti-poslovanja/ ‎

Izbornik