Obrada površine ubrizgavanjem

Učinkoviti prijenosni sustavi pjeskarenja.

Clemco tehnologija ubrizgavanjem osigurava robustan tlak pjeskarenja usprkos niskoj potrošnji zraka kroz fino podešene komponente sastavljene vještim tehničkim znanjem. Oprema za pjeskarenje ubrizgavanjem nudi odličnu površinsku pokrivenost i dugotrajnu snagu za jednostavnu i mobinu primjenu.

Optimizirana učinkovitost

Tehnologija ubrizgavanjem osigurava maksimalnu snagu usprkos niskom volumenu zraka.

Sustavi za pjeskarenje ubrizgavanjem za pomicanje abrazivnog medija koriste princip sifona, umjesto zraka pod tlakom. Komprimirani zrak se miješa s abrazivom unutar injektorskog pištolja i ubrzava kroz mlaznicu – ekspanzivan Venturijev efekt, koji se postiže preciznim suženjem protoka zraka prije mlaznice. Optimiziranjem dimenzije pištolja za ubrizgavanje, Clemco je uspio proizvesti proizvod visoke snage koji troši minimalnu količinu komprimiranog zraka.

Robustni, izdržljivi i jeftini sustavi brizgaljki tvrtke Clemco spadaju u najbolja i najkonkurentnija rješenja na tržištu. Prilagođeni su sljedećim aplikacijama:

  • Pjeskarenje u malim količinama
  • Osjetljive površine i materijali tankih stijenki
  • Lagana do teška onečišćenja i korozije

Zahvaljujući čvrstom i kompaktnom dizajnu sustava, lagani pištolj za ubrizgavanje može se lako premjestiti, postaviti i koristiti. To je idealan alat za mobilne aplikacije.

Neograničen broj primjena

  • Teško pristupni i stacionarni dijelovi
  • Lagana do srednja korozija ili kontaminacija
  • Pjeskarenje određenih točaka i čišćenje malih površina na velikim proizvodima

Komponente sustava

Izbornik