Kabine za pjeskarenje

Precizna, ugrađena tehnologija za kompaktne prostore

Clemco kabina za pjeskarenje, idealna je za obradu malih do srednjih predmeta. Čvrst i kompaktan dizajn naših kabina osigurava jednostavno i praktično pjeskarenje uz minimalnu količinu prostora i resursa. oprema ugrađena u svaku kabinu za pjeskarenje omogućuju pripremu površine s visokim stupnjem učinkovitosti i sigurnim radnim uvjetima.

Kabine za pjeskarenje nude se s velikim brojem opcija i mogu se prilagoditi potrebama svakog kupca. Clemco blisko surađuju sa svakim klijentom kako bi se osiguralo savršeno rješenje za opremu, te godinama jamči pouzdano visoke performanse.

Čist dizajn za pouzdanu završnu obradu

Clemco postavlja standard visoke kvalitete, konzistencije i performansi. Sve veličine kabina, od stolnih do mini soba za za pjeskarenje, izgrađene su pomoću dokazanih, visokokvalitetnih komponenti i dugogodišnje tehničke stručnosti.

Zaštićena i svestrana

Svi operateri kabina za pjeskarenje zaštićeni su od udara abraziva. Manipuliraju predmetom izvana pomoću zatvorenih, izdržljivih radnih rukavica. Nijedna čestica prašine ili onečišćeni zrak ne izlaze iz kabine za pjeskarenje, tako da kabina ne predstavlja nikakav rizik za radno okruženje ili osoblje koje koristi pjeskaru. Kabina se može koristiti bilo gdje u radioni; utori za viličara i kuke za podizanje pružaju kupcu fleksibilnost da postavi kabinu bilo gdje i bilo kada.

Kompaktnost i čistoća

U Clemco kabinama za pjeskarenje sve komponente uređaja: pjeskarenje, filtriranje i čišćenje – grupirane su u kompaktnu modularnu cjelinu, omogućujući maksimalnu učinkovitost. Sav neiskorišteni prostor u kabini je sveden na minimum kako bi se omogućila kompaktna ukupna dimenzija i vrhunske performanse. Sustavi za reciklažu abraziva sadržani su u modularnim jedinicama i izrađeni su od komponenti visoke izdržljivosti kako bi se osigurao konstantno visok povrat abraziva, uz potpuno uklanjanje neupotrebljivih dijelova abraziva i krhotina.

Sigurnost i CE-usklađenost

Sve Clemco kabine za pjeskarenje opremljene su zaštitnim blokadama vrata koje su dizajnirane da odmah prekinu mlazni tok ako se vrata kabine otvore. Sve komponente napajanja, kontrole i sigurnosti imaju CE-sukladnost.

Ergonomost, jednostavnost i fleksibilnost

Clemco kabine izrađene su tako da pružaju najširi raspon udobnosti i mogućnosti rukovanja, dok su u skladu s najvišim standardima sigurnosti i učinkovitosti. Vrata velikih dimenzija omogućuju jednostavan pristup velikim predmetima. Clemco nudi sveobuhvatnu paletu dodatnih komponenti za umetanje i manipulaciju dijelova: okretne ploče, dodatni nosači pištolja, dijelovi za učvršćivanje, radna kolica i drugo. Tehničko osoblje tvrtke Clemco može uskladiti sve odgovarajuće opcije s gotovo bilo kojim dijelom ili proizvodom. To čini Clemco kabine prikladnim za širok raspon primjena kao što je čišćenje, npr. uklanjanje boje, uklanjanje naslaga kamenca ili skidanje rubova i vizualna dorada.

  • Kompaktan dizajn
  • Veliki spektar primjena
  • Pažljivo odabrane komponente
  • Može se koristiti za sve uobičajene medije, bez obzira na to jesu li staklena ili čelična zrna
  • Ekološki učinak
  • Dodatna zaštita operatera nije potrebna
  • Vrlo prilagodljivo različitim proizvodnim okruženjima
  • Dostupno u injekcijskim ili tlačnim modelima

Osnovne komponente kabine za pjeskarenje

Izbornik