Industrijski sustavi

Kontrolirano okruženje za vrhunsko pjeskarenje.

Prostorije za pjeskarenje izrađene po mjeri optimalno su rješenje za velike predmete. Clemco metodički surađuje sa svakim klijentom kako bi se utvrdilo što je točno potrebno od opreme unutar prostorije. Koristeći ove podatke, inženjeri tvrtke Clemco osmišljavaju prostoriju koja je prilagođena svakoj specifičnosti posla, uzimajući u obzir sigurnost, učinkovitost i performanse. Kvalitetne prostorije za pjeskarenje postavljaju industrijski standard širom svijeta, a svaki detalj odražava tu predanost.

Kontrolirano okružnje za pjeskarenje

Clemco proizvodi prilagođenu opremu za prostorije za pjeskarenje koja kombinira sve tehničke, sigurnosne i djelotvorne faktore s visokom produktivnošću, zadovoljavajući sve izazove u industriji pjeskarenja

Clemco već desetljećima dizajnira i planira mobilna i stacionarna postrojenja za pjeskarenje za gotovo svaku aplikaciju širom svijeta. Naše osoblje analizira radni proces potrošača, lokalne sigurnosne i ekološke zahtjeve i potrebe za produktivnošću, a sve navedeno uključuje u savršeno rješenje za najbolju cijenu. Bilo da se radi o nadogradnji i poboljšanju postojećeg stacionarnog ili mobilnog sustava za pjeskarenje ili dizajniranju od nule, Clemco će isporučiti vrhunski sustav prilagođen svakoj potrebi.

Izračunamo i dizajniramo komponente prostorija za pjeskarenje kako bi odgovarale parametrima radnog predmeta, površini poda, primjeni mlaza, abrazivnim medijima, integraciji procesa i sigurnosti. Prilagođeno rukovanje dijelovima, automatizirane opcije pjeskarenja, ergonomske radne stanice i specijalizirano recikliranje medija dostupni su i mogu se izraditi tako da odgovaraju svakom specifičnom procesu pjeskarenja. Također, dostupni su i sakupljači prašine za kombinirano bojanje i pjeskarenje, metalizaciju, odvlaživanje, filtraciju i sve druge procesne opcije, koji se mogu ugraditi kako bi se osigurala najveća razina čistoće u pogonu za pjeskarenje na tržištu.

Zajamčeno smanjenje troškova

Optimalan način pjeskarenja je uporaba abrazivnih medija koji se mogu reciklirati, u interesu sigurnosti, zaštite okoliša i uštede troškova. Kroz svoju povijest, Clemco je dizajnirao proizvode oko uporabe abraziva koji se mogu reciklirati, s ciljem da se zadrži najviši mogući povrat upotrebljivih medija u posudu za raspršivanje, kako bi okruženje bilo sigurno i bez prašine. Mehanički i pneumatski sustavi za transport abrazivnih materijala iz Clemco-a omogućuju proces pjeskarenja u „zatvorenom krugu“; sakupljanje i zbrinjavanje prašine, krhotina i istrošenih medija, uz istovremeno vraćanje ogromnih količina čistog abraziva brzo i pouzdano, osiguravajući gotovo kontinuirani ciklus pjeskarenja.

Prilikom projektiranja sustava za pjeskarenje, stalni fokus je na konstrukciju koja je otporna na habanje uz minimalno održavanje. Područja izložena abrazivnom trošenju izrađuju se iznimno pažljivo, s odabranim materijalima za maksimalnu otpornost na habanje i duži vijek trajanja, uz ugrađene predmete koji se lako mogu zamijeniti. Točke trošenja na sustavima za povrat abrazivnih medija su ojačane, silosi za pohranu i sustavi filtriranja prilagođeni su veličinom točno prema abrazivu, a svi upotrijebljeni materijali imaju najviši mogući stupanj sigurnosti i standard učinkovitosti.

Pjeskarenje čistim zrakom

Osnovni zahtjev u produktivnoj prostoriji za pjeskarenje je preciznost i vidljivost, što ovisi oventilacij i sakupljanju prašine

Clemco sakupljači prašine su među najučinkovitijim na tržištu. Sav zrak ventilira iz prostorije pri visokoj brzini, a jedinica za filtriranje uklanja gotovo sve čestice prašine iz ulaznog zraka. Čist zrak je neophodan za dobru vidljivost i završnu obradu u prostoriji za pjeskarenje, a uz ventilirano okruženje zajamčeno je da će se isporučiti visokokvalitetna uslugu pjeskarenja. Sigurnost nije ništa manje važna u konstrukciji sakupljača prašine tvrtke Clemco, pri čemu su svi sigurnosni parametri, zahtjevi za čistim zrakom i čimbenici okoliša uzeti u obzir u izgradnji i instalaciji.

Prostorije za pjeskarenje opremljene su snažnim stropnim ili bočnim osvjetljenjem kako bi se poboljšala vidljivost, a također su opremljene gumenim zidnim zavjesama za zaštitu kućišta od abrazivnog trošenja. Dodatne sigurnosne mjere, kao što su izlazi u nuždi, alarmi i automatizirani sustavi za isključivanje, uključeni su po Clemco standardu.

Jednostavne komponente

Kombinirane specifično za svaki projekt

Clemco nudi široku paletu opreme za prostorije za pjeskarenje i mobilne komponente za reciklažu abraziva koje se mogu koristiti u bilo kojem broju kombinacija za širok spektar primjena.

Osoblje tvrtke Clemco kombinirati će najbolje moguće opcije za potrebe kupaca i osigurati da se učinkovitost, čistoća i troškovi stalno održavaju na najboljoj mogućoj razini.

Svaka pojedina komponenta, od sustava za oporavak abraziva, jedinice za recikliranje medija, sakupljača prašine i odvlaživača, pa do stroja za pjeskarenje, obavlja vrhunsku tehničku preciznost i učinkovitost. Clemco proizvodi obogaćeni su desetljećima iskustva u industriji pjeskarenja i kontinuirano se ispituju na usklađenost sa svim direktivama, kao i faktorima učinkovitosti i inovacijskim potencijalom.

Komponente zatvorenog sustava

Komponente stacionarnog sustava za pjeskarenje

Izbornik