Automatizacija

Besprijekorna integracija u radni proces

Automatsko pjeskarenje u kabinama nudi različite prednosti za obradu velikih količina proizvoda i osigurava točne i jednake rezultate. U Clemcovim testnim laboratorijima pažljiva evaluacija uzoraka, planiranje i testiranje čine osnovu za dizajn određenog automatiziranog sustava. Automatizirane kabine Clemco dizajnirani su za vrhunsku učinkovitost dok se neprimjetno uklapaju u proizvodnu liniju kupca.

Planiranje i razvoj

za ostvarivanje prednosti nad konkurencijom

Specifičnosti proizvoda i njegov finalni izgled odlučujući su čimbenici pri projektiranju sustava za pjeskarenje. U suradnji s klijentima, dizajniramo specifična rješenja koja usklađuju zahtjeve pjeskarenja, specifičnosti proizvodnje i procesnih parametara.

Automatizirani sustavi izgrađeni su kako bi u potpunosti odgovarali svim potrebnim parametrima koje je postavio kupac, a mogu se kretati od modificiranih standardnih sustava do potpuno originalnih dizajna, bez obzira na primjenu.

Svi automatizirani sustavi proizvedeni su uz pomoć najmodernije tehnologije i dizajna kako bi se omogućilo potpuno kontrolirano pjeskarenje, recikliranje medija i suzbijanje prašine.

Clemcova tehnologija filtriranja prašine osigurava potpunu zaštitu radnog okoliša od odbjeglih čestica. Svi sustavi proizvedeni su kako bi se sav upotrebljivi medij učinkovito povratio i odvojio od prljavštine i prašine, što omogućuje visokokvalitetnu završnu obradu.

Proces ulaska i izlaska dijelova iz automatiziranog sustava u potpunosti je odvojenood operatera što ga čini sigurnim. Zaštita operatera je najvažnija u izgradnji svakog sustava, što je u skladu sa svim međunarodnim sigurnosnim standardima i direktivama.

Komponente zatvorenog sustava

Visoka produktivnost

Automatizirani sustavi Clemco dizajnirani su kako bi na velikoj količini proizvoda svaki puta pružili isti rezultata. Svaki je kabina prilagođena specifičnostima lokacije kupca i jamči visoku kvalitetu na svakom pojedinom dijelu.

Clemco nudi niz različitih rješenja za potrebe automatskog pjeskarenja: rotirajuće bubnjeve za male dijelove, rotirajuće satelitske instalacije, precizne pomake mlaznica, automatizirane robotske opcije, kao i prilagođena rješenja projektirana do posljednjeg detalja za bilo koju proizvodnu liniju.

Kombinacija konstantnih visokih performansi i dizajna baziranog na iskustvu stavlja Clemco na vodeću svjetsku poziciju.

Izbornik