Membranske pumpe sa zračnim pogonom dizajnirane su za rad bez zastoja. Lako ispumpavaju čiste/lako viskozne tekućine, kao i korozivne/abrazivne tekućine srednje viskoznosti , te mogu prenijeti velike čestice bez oštećenja. Zahvaljujući pneumatskom motoru, mogu se koristiti u potencijalno eksplozivnim područjima. Većina ARO® membranskih pumpi ima ATEX certifikat (CE Ex11 2GD X).

Jednostruka membrana za FDA Pumpe

Smanjite broj mjesta curenja tekućine kako bi ubrzali rastavljanje, čišćenje i ponovno sastavljanje ARO® FDA pumpe.

ARO Pumpe za prah –
Video

Saznajte više o značajkama i prednostima ARO® pumpe. Slijedite vođeni proces pokretanja pumpe i otklonite uobičajene probleme pri samom pokretanju.

Long Life PTFE Fluid Repair Kits

Tijekom šestomjesečnog testa izdržljivosti, dugotrajna PTFE membrana pokazala je dvostruki vijek trajanja u odnosu na našu trenutnu konvektivnu PTFE bazu.

Ove pumpe nude mogućnost regulacije izlaznog i ispusnog tlaka pri brzini od 1 litra u minuti do 1041 litara u minuti za veće veličine, te podešavanje tlaka tekućine do 8,6 bara koristeći samo zračni filtar / regulator i igličasti ventil.

Membranske pumpe serije Expert (EXP)

Membranske pumpe serije ARO® EXP uključuju sve prednosti standardnih pumpi za zrak, ali sa mnogo više dodatnih značajki.

Sve pumpe EXP serije poboljšane su elektroničkim mogućnostima povezivanja, osiguravajući precizno, elektronski kontrolirano doziranje.

Membranske pumpe serije PRO

ARO Pro serija membranskih pumpi idealna je za opće industrijske i OEM instalacije. Lako ispumpavaju čiste/lako viskozne tekućine, kao i korozivne/abrazivne tekućine srednje viskoznosti , te mogu prenijeti velike čestice bez oštećenja.

Specijalne pumpe

Koristeći tehnologiju koja je identična drugim ARO pumpama, ovi specijalni modeli pružaju visoku razinu performansi i zadovoljstva i to sve dizajnom prilagođenim Vašoj specifičnoj primjeni. Specijalne pumpe uključuju: pakete za bubnjeve, pumpe ventila, pumpe za prijenos praškastog materijala, pumpe visokog tlaka, sanitarne pumpe za prijenos, centrifugalne crpke za odzračivanje i pumpe za gorivo.

ARO® pumpe i kontroleri elektroničkog sučelja

Prebacite se na pametan „touch-and-walk-away“ sustav upravljanjem koji pomaže optimizirati troškove i vrijeme proizvodnje. Novi ARO kontroler stvara potpuno automatizirani sustav s više pumpi, te besprijekorno radi s pumpama ARO elektroničkog sučelja.

ARO FDA membranska pumpa od nehrđajućeg čelika

ARO® FDA membranske pumpe od nehrđajućeg čelika pružaju sigurnost i kvalitetu, te preuzimaju vodstvo kod uštede troškova. Kombinirajući robusnu pouzdanost EXP pumpe, ARO pumpe omogućuju da u konačnici proizvodite više za svoje kupce.

Dijelovi i dodaci za membranske pumpe

ARO nudi širok raspon dijelova za membranske pumpe za standardni popravak i održavanje. Sa ARO dodacima Vaša pumpa će uvijek biti u savršeno održanom stanju, štedeći pritom Vaše vrijeme i novac.

Stanica ARO

ARO Stanica je prilagođeno rješenje u kojem se nalazi ARO crpka i cjevovodi u izdržljivom kućištu kako bi smanjili curenja i isparavanja tijekom kemijskog prijenosa iz jednog spremnika u drugi.

Izbornik