1. Početna
  2. SUSTAVI ZA KOMPRIMIRANI ZRAK
  3. Filtri za komprimirani zrak i filtracijska rješenja

Filtri za komprimirani zrak i filtracijska rješenja

Širok izbor filtracijskih rješenja za komprimirani zrak s različitim vrstama i razredima filtracije.Vaš proizvodni proces i finalni proizvod ovisi o čistoći komprimiranog zraka. Neobrađeni komprimirani zrak može izazvati veliku štetu i dovesti do ozbiljnih degradacija performansi. Osim toga, onečišćenje komprimiranog zraka u gotovo svim aplikacijama može uzrokovati ozbiljan pad učinkovitosti i porast troškova održavanja u obliku popravaka i gubitka produktivnosti. Da bi zaštitili Vaše ulaganje, opremu i procese, Atlas Copco nudi sveobuhvatnu liniju inovativnih rješenja za filtriranje koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe.

Interni razvoj i testiranje

Naš predani tim za filtriranje odgovoran je za vlastiti razvoj vrhunskih rješenja za filtriranje. To rezultira stručnim znanjem o mehanizmima filtracije, najmodernijim ispitnim postrojenjima i inovacijama.

Stroga kontrola kvalitete

Kako bi se osigurao najviši standard, cjelokupni asortiman filtera proizvodi se u vlastitoj kući, na najnaprednijim proizvodnim linijama, koristeći najstrože metode u industriji.

Certificirana izvedba

Sva ispitivanja se provode unutar tvrtke prema ISO 8573 i ISO 12500 standardu, kao i u vanjskim laboratorijima, a neovisno potvrđuje TÜV.

Izbornik