Širok izbor filtracijskih rješenja za komprimirani zrak s različitim vrstama i razredima filtracije.Vaš proizvodni proces i finalni proizvod ovisi o čistoći komprimiranog zraka. Neobrađeni komprimirani zrak može izazvati veliku štetu i dovesti do ozbiljnih degradacija performansi. Osim toga, onečišćenje komprimiranog zraka u gotovo svim aplikacijama može uzrokovati ozbiljan pad učinkovitosti i porast troškova održavanja u obliku popravaka i gubitka produktivnosti. Da bi zaštitili Vaše ulaganje, opremu i procese, Atlas Copco nudi sveobuhvatnu liniju inovativnih rješenja za filtriranje koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe.

Interni razvoj i testiranje

Naš predani tim za filtriranje odgovoran je za vlastiti razvoj vrhunskih rješenja za filtriranje. To rezultira stručnim znanjem o mehanizmima filtracije, najmodernijim ispitnim postrojenjima i inovacijama.

Stroga kontrola kvalitete

Kako bi se osigurao najviši standard, cjelokupni asortiman filtera proizvodi se u vlastitoj kući, na najnaprednijim proizvodnim linijama, koristeći najstrože metode u industriji.

Certificirana izvedba

Sva ispitivanja se provode unutar tvrtke prema ISO 8573 i ISO 12500 standardu, kao i u vanjskim laboratorijima, a neovisno potvrđuje TÜV.

DD(+)/PD(+) SERIJA
Filtri za spajanje ulja visokih performansi DD(+) i PD(+) učinkovito smanjuju uljneaerosole, mokru prašinu i kapljice vode u struji komprimiranog zraka. Ova inovativnarješenja za filtriranje projektirana su kako bi isplativo osigurala najbolju čistoću zraka izadovoljila današnje sve veće zahtjeve za kvalitetom.

DDp(+)/PDp(+) SERIJA
Optimalna suha filtracija prašine DDp(+) i PDp(+) filtri učinkovito sprječavaju ulazak prašine, čestica i mikroorganizama koji proizlaze iz korozije, prljavštine i adsorpcijskog materijala u struju komprimiranog zraka. Ova inovativna rješenja za filtriranje osmišljena su za isplativo pružanje najbolje čistoće zraka

UD+ SERIJA
„Dva u jednom“ filtri s vrhunskom uštedom energije UD+ filtri učinkovito smanjuju uljne aerosole, mokru prašinu i kapljice vode u strujikomprimiranog zraka kako bi zaštitili vašu investiciju, opremu i procese. UD+ kombiniradva koraka filtracije (DD+ i PD+ filtraciju) u jednu, jedinstvenu tehnologiju za ispunjavanjezahtjeva visoke kvalitete različitih aplikacija i pružanje krajnje uštede energije.

QDT+ SERIJA 
Visokoučinkoviti toranj s aktivnim ugljenom može ukloniti ugljikovodike, mirise i uljne pareiz komprimiranog zraka. Slojevi s aktivnim ugljenom će korištenjem adsorpcije smanjitisadržaj zaostalog ulja na manje od 0,003 mg/m³. Pad tlaka je nizak i ostaje minimalantijekom životnog vijeka filtra.

Izbornik