1. Početna
  2. SUSTAVI ZA KOMPRIMIRANI ZRAK
  3. Atlas Copco servis kompresora i opreme

Atlas Copco servis kompresora i opreme Hrvatska

Globalna prisutnost  – Lokalni Atlas Copco servis u Hrvatskoj

Atlas Copco oduvijek ulaže značajna sredstva iz svojih prihoda u istraživanje i tehničku stručnost, stalno unapređujući svoje proizvode koji već zauzimaju vodeće mjesto na tržištu kako bi bili spremi i za primjene koje donosi sutrašnjica. Atlas Copco ima know-how kako bi odredio točne zahtjeve i ponudio pravu opremu iz široke palete servisnih proizvoda. Osim što pruža cjelovita rješenja, Atlas Copco je izgradio globalnu post-prodajnu organizaciju kako bi podržao svoje klijente širom svijeta.

SERVIS ATLAS COPCO KOMPRESORA I OSTALIH PROIZVODA TE POSTPRODAJNA PODRŠKA

Kako biste osigurali da u svakom trenutku možete zadovoljiti svoje zahtjeve, a da pritom zadržite operativne troškove pod kontrolom, vaša oprema mora pouzdano i učinkovito raditi tijekom svog životnog ciklusa. Ulaganje u visokokvalitetne strojeve prvi je logičan korak. Drugi ključni korak je odabir pravog rješenja za servis i održavanje.

Novotech d.o.o. Samobor kao generalni distributer i Atlas Copco servis za Kompresorsku Tehniku na području Republike Hrvatske osigurava bezuvjetnu podršku korisnicima na području prodaje nove opreme, servisa, post-prodaje, logistike, prijedloga energetske učinkovitosti, izrade novih projekata, optimizacije sustava komprimiranog zraka i drugog.

Svi naši serviseri i tehnički inženjeri su tvornički trenirani, certificirani i rade pod Atlas Copco-vim internim pravilom “The way we do things.”

Atlas Copco servisna ponuda postprodajnih proizvoda osmišljena je kako bi ponudila maksimalnu vrijednost našim strankama, uz zajamčenu optimalnu dostupnost i pouzdanost njihove opreme s komprimiranim zrakom kao i najniže operativne troškove. Svi originalni Atlas Copco rezervni dijelovi proizvedeni su u skladu s ISO 9001 certifikatom kvalitete.

I zadnje ali ne i najmanje važno, naša tvrtka se uvijek trudi nadići očekivanja klijenata u svim područjima poslovanja; žarište je uvijek na brizi za kupca.

Takvu potpunu uslugu jamči naša servisna organizacija, koja održava Atlas Copco položaj vodećeg proizvodača uređaja s komprimiranim zrakom.

Izbornik