Niti jedna druga tvrtka nema više iskustva u bojama i cirkulacijskim sustavima kao Binks. Tehnologija ugrađena u Binks pumpu za boju razvijena je posebno za prijenos boja i premaza i nije prilagođena pumpama za druge primjene. Povrh toga, Binks pumpe visokog i niskog tlaka su napravljene da traju. Mi smo jedini proizvođač koji nudi puna 5-godišnja jamstva na materijale i izradu naših asortimana MX, DX, Maple i Smart Pump.

Binks MX Lite paketi za prskanje

Binks MX LITE sprej paketi uključuju Vaš izbor Binks visokotlačnih pumpi od nehrđajućeg čelika s Binks AA4400M Air Assisted Airless ili A75 Airless raspršivačima i 7.5mAir i Fluid crijevima.

Binks MX35 / 36, 30/42, 35/60 i 30/70 Crpke

Pumpe MX35 / 36, MX30 / 42, MX35 / 60 i MX30 / 70 Airless i Airless Airless pumpe imaju snagu crpenja i kapacitet isporuke tekućine kako bi odgovarale svim općim industrijskim zahtjevnim uvjetima rada.

Binks DX70 Membranska pumpa

Binks DX70 je savršeno rješenje za primjenu jednog ili dva pištolja za raspršivanje, s bržim promjenama boje i brzim punjenjem za manje zastoja u proizvodnji.

Binks Smart pumpe

Binks Smart Pumps kombiniraju digitalno upravljanje s našim patentiranim reverzibilnim pogonskim dijelovima, osiguravajući vodeću energetsku učinkovitost, protok bez pulsiranja i dokazanu pouzdanost. Izvorni i još uvijek najbolji!

Binks Maple pumpe

Maple pumpa je naša napredna, horizontalna, zrakom upravljana klipna pumpa koja se koristi u automobilskoj industriji kao i za opće industrijske primjene.

Binks MX 190, 220, 440 i 880 visokotlačne pumpe

Kako bi se nosili sa sve većom upotrebom medija srednje do visoke viskoznosti koji se koriste u suvremenim automobilskim i drugim industrijskim tržištima, Binks je uveo kompletan novi asortiman sustava visokotlačnih pumpi.

Binks MXL12 / 05 Pumpa

Rješenje za napajanje bojom za raspršivanje i male cirkulacijske sustave.

Binks DX200 Membranska pumpa omjera 1: 1

Binks DX200 je zračno pogonjena, visokoprotočna membranska pumpa omjera 1: 1, dvostruke membranske cirkulacije ili prijenosa, posebno razvijena za izravnu opskrbu boja i materijala do pištolja za rasprskivanje.

Binks DX200-3 Membranska pumpa omjera 3: 1

Crpka Binks DX200-3 omjera 3: 1 dizajnirana je za rad u teškim i otežanim uvjetima rada.

Binks Ram jedinica

Nova Binksova jedinica Ram nudi robusno, pouzdano i visokoučinkovito rješenje za isporuku materijala i medija srednje i visoke viskoznosti.

Izbornik