Kada najbolji inženjeri u tehnologiji sprejeva govore pištoljima za raspršivanje, uvijek će govoriti o DeVilbissu i Binksu. DeVilbiss i Binks su izmislili bojanje sprejom, a još od ranih dana naše dvije marke postale su sinonim za visokokvalitetno raspršivanje (atomizaciju), fleksibilnost i učinkovitost prijenosa. Bilo da se radi o našoj visokoučinkovitoj DeVilbiss Transtech© tehnologiji ili našim Binks visokotlačnim Airless i Air Assisted Airless pištoljima, uvijek možete biti sigurni u najbolje od DeVilbissa i Binksa.

DeVilbiss AG-360 serija automatskih raspršivača

Izvedba AG-360 automatskog pištolja za raspršivanje serije DeVilbiss dostupan je u različitim formatima pištolja kako bi se dobilo sveobuhvatno i univerzalno automatsko rješenje za sve primjene.

DeVilbiss Advance HD kompaktan pištolj za raspršivanje srednje veličine

Raspon DeVilbiss Advance HD pištolja osigurava da DeVilbiss pištolj odgovara svim vrstama industrijskih primjena za završnu obradu raspršivanjem. Tlak, usisavanje i gravitacija, obitelj DeVilbiss Advance HD koristi sveobuhvatnu i široku paletu kompatibilnih zračnih spremnika kako bi se osigurala izvanrednu raspršenost premaza za rukovanje sa svim vrstama otapala, vodenim, čvrstim i 2K materijalima.

DeVilbiss Advance HD Gravity s tlačnim spremnikom

DeVilbiss Advance HD konvencionalan pištolj za raspršivanje srednje veličine

DeVilbiss Advance HD konvencionalan pištolji za raspršivanje srednje veličine prikladni su za sve primjene u industriji. Pištolji za prskanje DeVilbiss Advance HD (High Demand) dostupni su u izvedbama za raspršivanje tlakom, usisavanjem i gravitacijom. Širok raspon konvencionalne tehnologije Air Caps osiguravaju izvanredno raspršivanje za premazivanje drva, metala, plastike, keramike i kompozitnih podloga s većinom vrsta otapala, vode, visoko krute tvari i 2K materijala.

DeVilbiss GTi Pro Lite ručni pištolj za raspršivanje

Vrhunski profesionalni ručni pištolj za finu završnu obradu.

Binks AG-363 Air Assisted Airless automatski pištolj za raspršivanje

Binks AG-363 kombinira najbolje značajke Air Assisted Airless raspršivanja i Binks inženjeringa kako bi osigurao vrhunsku raspršenost i kvalitetu završne obrade uz najveću moguću učinkovitost prijenosa, što rezultira značajnom uštedom boje uz poštivanje najstrožeg EPA propisa.

Ransburg Aerobell 168

Ransburg Aerobell 168 je kompaktan rotacijski raspršivač velike brzine koji pruža izvrsnu učinkovitost prijenosa uz superiorno raspršivanje.

DeVilbiss Cobra 1 i 2 automatski pištolji

Automatski pištolj Devilbiss Cobra pruža znatnu uštedu na boji, a istovremeno proizvodi najvišu razinu raspršivanja pri velikoj brzini.

Binks AA4400M Airless pištolj za raspršivanje s zrakom

Visokokvalitetni Binks AA4400M Airless pištolj za raspršivanje dizajniran je s posebnim naglaskom na ergonomiju operatera i zaštitu okoliša.

DeVilbiss Cobra 3c automatski pištolj za raspršivanje

Automatski pištolj za raspršivanje DeVilbiss Cobra 3c idealno je rješenje za prskanje i obradu površine fotoaparata, računala i komponenata mobilnih telefona.

Izbornik