1. Početna
  2. SUSTAVI ZA KOMPRIMIRANI ZRAK
  3. Generatori tehničkih plinova (N2 i O2)

Generatori tehničkih plinova (N2 i O2)

Nebitno da li vaša tvrtka specijalizirana za naftu i plin, kemijsku proizvodnju, elektroniku, metalurgiju, lasersko rezanje, prehrambenu ili industriju pića, od ključne je važnosti pouzdana opskrba industrijskim plinovima.

U usporedbi s dostavom dušika u bocama ili vertikalnim spremnicima na zahtjev, proizvodnja plina na licu mjesta nudi niz prednosti. Napredni generatori dušika i kisika tvrtke Atlas Copco nude vam krajnje rješenje: fleksibilnu proizvodnju industrijskog plina na licu mjesta po najnižem mogućem trošku uz kontinuiranu dostupnost.

Atlas Copco pokriva široki raspon pouzdanih, visokokvalitetnih generatora tehničkih plinova za sve vaše potrebe za dušikom i kisikom.

Pouzdana opskrba plinom

Prestanite se oslanjati na druge dobavljače tehničkih plinova. Proizvedite vlastiti dušik ili kisik iz komprimiranog zraka s jednim od naših plinskih generatora i osigurajte si 24/7 dostupnost tehničkih plinova. Jednostavno, pouzdano i izdržljivo.

Troškovno isplativo

Stvaranje vlastitog plina na licu mjesta eliminira skupu obradu, punjenje, trošak transporta i najam opreme sadašnjeg dobavljača. Također eliminirate skupu mogućnost zastoja proizvodnje zbog nedostatka plina. Niski operativni troškovi za dodatnu ekonomičnost.

Odmah spreman za uporabu

Naši plinski generatori su odmah spremni za uporabu, sve što je potrebno je dovod komprimiranog zraka. Nema potrebe za skupim instalacijama.

Izbornik